Médiatár

biztonsag_zaloga2A biztonság záloga = Safe
2012-ben készült, amerikai akciófilm, 91 perc
Forgalmazza: Pro Video Film & Distribution Kft.
Információhordozó: DVD

Luke Wright (Jason Statham) egy new york-i exzsaru. Miután kilépett a rendőri testületből, ketrecharcosnak áll. Ebből a nehéz keresetből próbál megélni és egyben igyekszik eleget tenni azon polgármesteri felkérésnek, hogy ő legyen az a rejtélyes ember, aki megtisztítja a környéket a rossz fiúktól. Az összecsapásokon rutinból használja vegyes harcművészeti ismereteit. Az egyik megbundázott meccset nem veszíti el, amit aztán az orosz maffia nem néz jó szemmel, ezért megölik a feleségét. A gyásztól és bűntudattól összetörten bolyong New York utcáin. A férfi csúszik lefelé a lejtőn, tudja a jövőjétől is megfosztották, hiszen ezen túl minden lépését figyelni fogják, és bárkivel ismerkedik meg, azt is megölik. Luke, amikor összefut egy tizenkét éves elrabolt kínai kislánnyal, ez a véletlen találkozás teljesen megváltoztatja az életét. Meit (Catherine Chan), ugyanazok a gengszterek üldözik, akik a feleségét is megölték. Azt is megtudja, hogy Mei matekzseni, akit a triádok arra kényszerítenek, hogy nekik dolgozzon. Han Jiao (James Hong), a helyi triád vezetője kihasználja a lány matematikai zsenialitását, és vele jegyeztet meg bonyolult számokat a könyveléséből. Természetesen Mei ismeri a titkos széfek kódját is, ezért nemcsak a kínaiak, de az oroszok is bekapcsolódnak az üldözésbe. Luke ráébred, hogy ő az egyetlen, akire Mei számíthat, ezért Luke akcióba lendül, és óriási tétre menő háborúskodás veszi kezdetét a város alvilága, a korrupt rendőrök a triádok, és az orosz maffia ellen.. .Ez egy tipikus jó hangulatú akció film. Van verekedés, végtagtörésekkel cifrázott bunyók, lövöldözések és autós üldözések, a hullák száma olykor már rambói magasságokba szárnyal. Jason Statham, pedig még mindig ugyanolyan jól rugdossa fenékbe a rossz fiúkat, mint ahogy azt megszokhattuk tőle. Boaz Yakin, aki a rendezés mellett a forgatókönyvet is írta, annyiban nem szokványos cselekménnyel színesítette a történetet, hogy a “lúzer jófiú” megmenti a jó kislányt, hogy aztán együtt autózzanak el a napfénybe.”
Rendező: Boaz Yakin; forgatókönyvíró: Boaz Yakin; zeneszerző: Mark Mothersbaugh; operatőr: Stefan Czapsk ; szereplők: Jason Statham (Luke Wright); Catherine Chan (Mei); Anson Mount (Alex Rosen); Chris Sarandon (Mayor Tremello); Reggie Lee (Quan Chang); James Hong (Han Jiao); Robert John Burke (Wolf)

feladozhatok1A feláldozhatók = The Expendables
2010-ben készült, amerikai akciófilm, 100 perc
Forgalmazza: Budapest Film Kft.
Információhordozó: DVD

Dél-Amerika nem egy vidám hely, különösen akkor, ha egy diktátor irányítja arrafelé az életet immár 20 éve. Ezért az Amerikai Egyesült Államok más nemzetekkel karöltve, titokban magasan képzett zsoldosokat verbuvál, és az osztagot bízza meg, hogy vessen véget a diktátor pusztító uralmának. Az egységnek nincs könnyű dolga, magukra vannak utalva, és sok akadályt kell még leküzdeniük ahhoz, hogy célpontjukat egyáltalán megközelíthessék és a feladatot elvégezzék. A zsoldosok, a Feláldozhatók, a végsőkig elmennek, ha egy megbízatásról van szó. A csapat tagjait, több jól ismert sztárszínész alakítja. Vezetőjük Barney Ross (Sylvester Stallone), akinek nincs veszítenivalója. Lee Christmas (Jason Statham), a pengék mestere, Yin Yang (Jet Li), a közelharc szakértője, Gunnar Jensen (Dolph Lundgren), a mesterlövész. Azonnal akcióba lépnek, amikor a titokzatos Mr. Church (Bruce Willis), olyan megbízással keresi meg őket, melyet más nem vállalna el. Barney és csapata hamarosan szembekerül James Monroe-val (Eric Roberts), az egykori, dörzsölt CIA-ügynökkel…. A feláldozhatók (eredeti címén The Expendables) egy 2010-ben bemutatott amerikai akciófilm, melyet Sylvester Stallone írt és rendezett. Sikerült neki az, ami csak keveseknek. Egy csapatban vonultatta fel a korábbi évtizedek legnagyobb akciósztárjait. Egy igazi régi vágású, ’80-as éveket idéző akciófilmet alkotott. Összehozott egy olyan filmet, aminek ugyan semmi keresnivalója a mozikban a 2010. évben, mégis a Feláldozhatók tud valamit, jelenleg is képes az ember rajongani, az öreg sztár szereplőkön nosztalgiázni. Stallone remek és szórakoztató produkcióval rukkolt elő, noha nem fecsérelte az időt holmi forgatókönyvre, vagy karakterekre. A történet egyszerű, tiszta vonalvezetésű a figurák is vázlatszerűek. Közelmúltunk jelentősebb verőlegényei, kiegészülve napjainkból néhány kemény csávóval, gőzerővel hajítják a késeket, röpítik a golyókat, zúzzák az ellenséget feszesre vágott kézitusában, véres jelenetekben, pirotechnikai látványosság, és kemény puskaropogtatás kíséretében. Az akciójelenetek hihetetlen intenzitással, energiával és csonttörő lendülettel töltik be a vásznat, aranyköpések tömkelegével. Tulajdonképpen mindenki azt játssza, amit mindig is szokott. Például a jófiúkat megtestesítő szereplők képviselői Stallone, Statham, Li, ugyanakkor a rossz fiúk közül Lundgren és Roberts a pattintott kőkorszak óta mindig ugyanazt a kegyetlen gonosz gazfickók szerepeit játsszák, mint ahogy megszoktuk. Bruce Willis és Arnold Schwarzenegger Stalloné-val első közös templomi nagyjelenetük, pedig a filmtörténet legnagyobb momentuma, hasonlóképpen, olyan esemény ez, mint Robert De Niro-Al Pacino páros kávéházi jelenete a Szemtől szemben című filmben, ahol Robert De Niro és Al Pacino, a két híres filmszínész először játszottak együtt közösen az első közös filmjükben.
Rendező : Sylvester Stallone ; forgatókönyvíró : Sylvester Stallone, Dave Callaham ; zeneszerző : Brian Tyler ; operatőr : Jeffrey L. Kimball ; szereplők: Sylvester Stallone (Barney Ross) ; Jason Statham (Lee Christmas) ; Jet Li (Ying Yang) ; Dolph Lundgren (Gunnar Jensen) ; Eric Roberts (James Monroe) ; Mickey Rourke (Tool) ; David Zayas (Garza tábornok) ; Randy Couture (Toll Road) ; Steve Austin (Paine) ; Bruce Willis (Mr. Church) ; Arnold Schwarzenegger (Trench) ; Charisma Carpenter (Lacy) ; Giselle Itié (Sandra) ; Gary Daniels (The Brit) ; Terry Crews (Hale Caesar)

kolibrikod1Kolibri kód = Hummingbird
2013-ban készült, amerikai thriller, 100 perc
Forgalmazza: Cinemix Kft.
Információhordozó: DVD

Kolibri kód a különleges katonai haditengerészeti egység volt katonája, Joey Jones története. Katonai bíróság elé állítják, majd hajléktalan veteránként a londoni utcákon él. Nyomasztják a traumatikus afganisztáni szolgálat emlékképei. Egy utcai verekedésben súlyosan megsérül. Egy éjjel betör a Covent Garden egyik lakásába, és rájön, hogy a gazdag tulajdonos egy nyaralóútra ment, így a luxus lakás három hónapig üresen fog állni. A fényűző épületben talál hitelkártyát, kocsi kulcsot és egy jól feltöltött bankszámlát, ami csak arra vár, hogy ő megdézsmálja. Felveszi a tulaj személyazonosságát, majd segítségért fordul egy Cristina nevű fiatal lengyel apácához, aki a belvárosban dolgozik, és a hajléktalanoknak oszt ételt. A menedéket, arra használja fel, hogy egyenesbe jöjjön és munkát szerezzen. Leáll az ivással és a drogokkal, majd beáll mosogatónak egy kínai étterembe. Joey, katonai kiképzésének köszönhetően hamar hasznossá teszi magát. Hamarosan előléptetik ajtónállóvá és nem hivatalos kidobóvá. Gyorsan belecsöppen a sötét és komplikált londoni alvilágba. Olyan hatékonysággal dolgozik, hogy felkelti egy kínai gengszterfőnök figyelmét, aki felbérli sofőrnek és végrehajtónak. Joey, hogy megőrizze józan eszét, a pénzt, amit megszerez, mások megsegítésére, a hajléktalanokra fordítja. Cristina apáca elfogadja az adományokat egészen addig, amíg Joey otthagy egy guriga pénzt és vásárol neki egy gyönyörű selyemruhát. Cristina és Joey összevesznek, de hamarosan kiderül, hogy sokkal több közös van bennük, mint azt valaha gondolták. Cristina beleegyezik, hogy megkeresse Joey terhes barátnőjét, de kiderül, hogy a lányt meggyilkolták. Joey bosszúhadjáratra indul a gyilkos ellen. Mindent kockára tesz, lövöldözésbe keveredik, a rendőrség viszont a nyomába kerül, majd Joey újból a hajléktalanok világában talál menedéket, ahol újra találkozik Cristinával. A borús egymásnak tett közös vallomások a múltról még közelebb hozzák őket egymáshoz. Cristina jövőbeli tervét elmondja Joeynak, hogy csatlakozik egy afrikai misszióhoz, ezért már csak egy napjuk van hátra, amit közösen együtt tölthetnének… A film különlegessége, hogy Jason Statham a macsó rossz fiú szerepben, ezúttal egy sebezhető, érzékeny oldalát is megmutatja, olyan történik vele, ami eddig csak nagyon ritkán: igazi drámát él át egy szerelemben. Joey és Cristina útjai, úgy keresztezik egymást, hogy a két látszólag egyáltalán össze nem illő ember (egy katonából lett bosszúálló hajléktalan és egy apáca) között szikrázó ellentétes feszültség csap át lángoló vonzalommá.
Rendező: Steven Knight ; forgatókönyvíró : Steven Knight ; zeneszerző : Dario Marianell i; operatőr : Chris Menges ; szereplők : Jason Statham (Joey Jones) ; Agata Buzek (Cristina) ; Vicky McClure (Dawn) ; Benedict Wong (Mr. Choy ) ; Christian Brassington (Forrester) ; Siobhan Hewlett (Tracey) ; Ian Pirie (Pimp)

mint_a_kamfor1Mint a kámfor = Out of Sight
1998-ban készült, amerikai akció-vígjáték, 118 perc
Forgalmazza: Select’86 Kft.
Információhordozó: DVD

Az FBI nyilvántartása szerint nincs még egy olyan bűnöző, mint Jack Foley (George Clooney), aki fegyver nélkül annyi bankot rabolt ki, mint ő. Amint meglát egy bankot, ellenállhatatlan vágyat érez arra, hogy kirabolja. Gyors helyzetfelmérés után odamegy a kasszához, összeszedi a pénzt, majd kisétál az ajtón és autójával lelép. Ám legutóbb, menekülés közben nem volt szerencséje, amikor beült a kocsijába és az nem indult el, ezért elkapták. Visszaesőként harminc év börtönbüntetés várja, de nincs türelme kivárni, ezért minden nap a szökéséről, az utolsó nagy balhéról és az új életéről álmodozik. Néhány napon belül meg is szervezi a saját szökését, amelyben barátja, Buddy (Ving Rhames) aktívan segédkezik. Elérkezik a nagy nap. A szökés pillanatában azonban éppen egy rendőrbírónő Karen Siscot (Jennifer Lopez), kerül Jack és társa, Buddy útjába, akit majd túszul ejtenek, azt követően, hogy a nő szerencsétlenségére egy pillanatra megállt a börtönnél. Karen Sisco ezért pár perc múlva már a saját kocsija csomagtartójában robog tovább az ismeretlenbe a bankrabló, Jack Foley és társa, Buddy (Ving Rhames) társaságában. Karen Sisco becsületes nyomozócsaládból való, ezért minden alkalmat megragad fogvartartói terveinek meghiúsítására. Csak egy probléma van, a kissé szűkös gépjárműben az utazás ideje alatt az első pillanattól kezdve vibrál a levegő a rendőrnyomozó törvény szolga és a fegyvertelen bankrablások mestere között. Menekülés közben Karen Sisco rendőrnyomozó szívét rabul ejti Foley, akinek hamarosan választania kell a nagy Ő és a rendőr-bírói hivatása között. Ám Foley a bankrabló a nő szívének megszerzése mellett az utolsó nagy dobására is készül, ami nem ígérkezik olyan zökkenőmentesnek, mint ahogy azt eredetileg eltervezte…..”Mint a kámfor” (Out of Sight) egy 1998-ban bemutatott amerikai krimi, George Clooney és Jennifer Lopez főszereplésével. A filmet két kategóriában is Oscar-díj-ra jelölték, a legjobb vágás és a legjobb forgatókönyv kategóriában. A filmet Steven Soderbergh rendezte. Az elsőre kissé szokatlannak tűnő rendezés kitűnően váltogatja a különböző idősíkokat. A filmet még változatosabbá teszi egy-egy kimerevített kép. A végeredmény egy romantikus párkapcsolattal tarkított krimi-vígjáték. Film végére meg tudhatjuk, hogy Clooney és Lopez által játszott karakterek között az izzó vonzalom, van-e olyan erős, hogy képesek lesznek-e egymásért mindent kockára tenni, úgy elillanni együtt a zsákmánnyal mint a kámfor? Vagy talán mégis a szerelem fog szertefoszlani, a bűnözők kézre kerítésével?
Rendező : Steven Soderbergh ; forgatókönyvíró : Scott Frank ; zeneszerző : David Holmes ; operatőr : Elliot Davis ; szereplők : George Clooney (John Michael “Jack” Foley) ; Ving Rhames (Buddy) ; Jennifer Lopez (Karen Sisco) ; Don Cheadle (Maurice “Snoopy” Miller) ; Dennis Farina (Sisco) ; Albert Brooks (Richard Ripley) ; Isaiah Washington (Kenneth “Kenny”) ; Nancy Allen (Midge) ; Catherine Keener (Adele) ; Luis Guzmán (Jose Portencio “Chino” Chirino) ; Steve Zahn (Glenn) ; Michael Keaton (Ray Nicolet) ; Keith Loneker (Bob) ; Samuel L. Jackson (Hejira)

nagykiruccanas1A nagy kiruccanás = The Great Outdoors
1988-ban készült, amerikai vígjáték, 87 perc
Forgalmazza: Budapest Film Kft.
Információhordozó: DVD

A nagy kiruccanás – mily meglepő- egy nagy kiruccanás történetét meséli el : Chet Ripley (Candy) autóalkatrész-kereskedő egy kis nyugalomra és kikapcsolódásra vágyik, elviszi hát családját a tópartra egy faházba, a természet lágy ölére, abban a reményben, hogy ott majd kipihenheti azt az egész éves robotoló hajtást, amibe úgy belefáradt, hogy teljesen kimerült. Nem számol azonban a váratlan -és kéretlen- vendégekkel, sógorával és az egész családjával, akik csak úgy hirtelen betoppannak a semmiből. A nyaralás leginkább a pokolhoz kezd hasonlítani Chet minden hájjal megkent, idegesítő sógora, Roman (Aykroyd) és láncdohányos felesége, Kate (Annette Bening) és ikerlányaik, Cara és Mara megérkezése miatt. Ahogy telnek a napok, úgy nő a feszültség közöttük. A két család találkozása felér egy vulkánkitöréssel, amely után kő kövön nem marad. A robbanás pedig elkerülhetetlen…. Persze mindez remek poénokkal, egy kis szerelemmel, haraggal és kibéküléssel, szerethető karakterekkel a kor legnagyobb komikusainak : Dan Aykroyd (Roman) és John Candy (Chet) főszereplésével, a két zsenivel, akiket egyszerűen nem lehet nem szeretni. Howard Deutch rendezte filmet nem az idő tette szebbé, hanem ez egy igazi időtlen alkotás, egy tipikus jó hangulatú családi film.
Rendező: Howard Deutch ; forgatókönyvíró : John Hughes ; zeneszerző : Thomas Newman ; operatőr : Ric Waite ; vágó : Tom Rolf ; szereplők : Dan Aykroyd (Roman) ; John Candy (Chet) ; Stephanie Faracy (Connie) ; Annette Bening (Kate) ; Chris Young (Buck)

utolso_bevetes1Az utolsó bevetés = The Last Drop
2005-ben készült, angol akciófilm, 99 perc
Forgalmazza: Cinetel Kft.
Információhordozó: DVD

1944. szeptember. Churchill és az angol hadsereg vezetése szeretné befejezni a háborút még karácsony előtt, ezért döntő lépésre szánják el magukat. A szövetségesek megkezdik Hollandia felszabadítását egy nagyszabású légideszant-hadművelet keretében. 35 ezer ejtőernyőst dobnak le az ellenséges vonalak közé Hollandiában, hogy így törjék meg a németek ellenállását és bekerítsék a Ruhr-vidéket. Egy brit ejtőernyős szakasz különleges feladatot kap, a németek által elrabolt holland aranyat kell visszaszerezniük, mielőtt az Hitler karmai közé kerülne. A katonáknak az ellenségtől körülvéve nehéz dolguk van, főleg mivel mások is szívesen birtokba vennék a kincset, ideértve az SS-t és pár renegát német tisztet. Mindeközben azonban zajlik a második világháború is, és a kincsrablás sem megy könnyen… Ez a mű alapvetően kincsvadászatról szól… Colin Teague izgalmas háborús akciófilmjében, olyan ismert arcokat is felfedezhetünk a katonák között, mint Billy Zane, Michael Madsen,  és Sean Pertwee.
Rendező : Colin Teague ; forgatókönyvíró : Colin Teague, Gary Young ; zeneszerző : David Julyan ; operatőr : Maxime Alexandre ; szereplők : Billy Zane (Oates) ; Michael Madsen (J.T. Colt) ; Laurence Fox (Kessler) ; Tommy Flanagan (Baker) ; Lucy Gaskell (Benitta) ; Karel Roden (Beck) ; Alexander Skarsgard (Voller) ; Neil Newbon (Powell) ; Sean Pertwee (McMillan) ; Nick Moran (Ives) ; Rafe Spall (David Wellings).

IFJÚSÁGI- ÉS GYERMEKFILMEK

barbie_rozsaszinbalettcipo3Barbie és a rózsaszín balettcipő = Barbie in the Pink Shoes
2013-ban készült, amerikai animációs film, 75 perc
Forgalmazza: Select’86 Kft
Információhordozó: DVD

Perdülj táncra Barbie varázslatos kalandjában, aki ezúttal egy Kristyn nevű, gyönyörű balerinát alakít, akit varázslatos rózsaszín balettcipői a balett fantáziavilágába röpítenek. Abban a pillanatban, ahogy Kristyn felpróbál egy pár ragyogó balettcipőt, ő és legjobb barátnője, Hailey a balett fantasztikus világába csöppennek. Ahhoz, hogy Kristyn legyőzhesse a gonosz Hókirálynőt, kedvenc balettjeiben kell táncolnia. Barbie csodás utazása a tánc világában olyan legendás előadásokat vonultat fel mint a „Giselle”, a „A hattyúk tava”, és megmutatja, hogy minden álmod valóra válhat, ha szívből táncolsz!
Rendező : Owen Hurley ; forgatókönyvíró : Alison Taylor ; zeneszerző : Jim Dooley

barbie-mariposa-tünderhercegno2Barbie Mariposa és a Tündérhercegnő = Barbie Mariposa and the Fairy Princess
2013-ban készült, kanadai-amerikai animációs film, 76 perc
Forgalmazza: Select’86 Kft
Információhordozó: DVD

A Barbie Mariposa és a Tündérhercegnőben visszatér Mariposa és szőrös kis barátja, Zee. Ebben a mágikus kalandban Mariposa Pillangófölde királyi nagykövete lesz, és az a küldetése, hogy összebékítse országa népét Csillámvölgy kristálytündéreivel. Noha első találkozásukkor Mariposa nem tesz túl jó benyomást a királyukra, szende lányával, Catania hercegnővel egy csapásra barátokká válnak. Egy félreértés miatt azonban kitiltják Mariposát Csillámvölgyből és haza kell térnie. Útban Pillangófölde felé azonban észreveszik, hogy egy gonosz tündér azzal az aljas tervvel tart Csillámvölgybe, hogy lerombolja az országot. Mariposa tüstént visszafordul, hogy segítsen Catania hercegnőnek megmenteni a hazáját, és így együtt a két lány bebizonyítja, hogy a legkönnyebben úgy lelünk barátra, ha barátként viselkedünk.
Rendező : William Lau ; forgatókönyvíró : Elise Allen ; zeneszerző : Douglas Pipes

tengerparti-tini-mozi1Tengerparti tini mozi = Teen Beach Movie
2013-ban készült, amerikai zenés családi film, 110 perc
Forgalmazza: Pro Video Film & Distribution Kft.
Információhordozó: DVD

A történet nem mindennapi : Brady és Mac, kalandjait követhetjük nyomon. A két szörfös tini a nyár utolsó hullámának meglovagolására készülnek, amikor egy vihar következtében elsüllyednek, majd rejtélyes módon napfényes tengerparton találják magukat egy West Side Story musical jelenetben. A film az 1960-as években játszódik. Két banda között folyik a rivalizálás, ahol a szörfösök és a motorosok fakadnak dalra és perdülnek táncra a tengerpartért folyó versenyben. A két fiatal indulatokkal átszőtt megmérettetés kereszttüzében találja magát. A forgatókönyvet mielőbb vissza kell írniuk, különben örökre ott ragadhatnak a filmben. Mac azon aggódik, vajon sikerül-e időben hazajutniuk, hogy elérje a repülőgépet amivel elutazna, és egy másik iskolában tanulna. A történet azonban nem oldódik meg könnyen, sőt a musical két főszereplője nem egymásba lesznek szerelmesek, hanem Tanner, a jóképű szörfös bandavezér beleesik McKenzie-be, míg Lela, a motoros lány Brady-re hajt rá. Így nemcsak a musical története változik meg, hanem Brady és Mac élete is… Bradynek és Macnek nincs könnyű dolguk, még mobiltelefon sem létezik…, viszont két ördögi tudós már hiper-szuper-modern időjárás-befolyásoló gépet tudott alkotni, akik egy világítótoronyban húzzák meg magukat, és ördögi tervekkel próbálják meg elfoglalni a Mama Tanyát, ami a motorosok és a szörfösök törzshelye. A szörfösök és a motorosok, akik idáig egymás ellen harcoltak most összefognak és majd együtt legyőzik a gonoszt. Több érdekes kalandon keresztül átjutva végül Brady és Mac is hazajutnak. Mac a film végén jön rá, hogy a legfontosabb az önbecsülés, hogy bízzon önmagában és hogy kövesse saját álmait, ezért ő már nem is akar elutazni, más iskolába járni, amint azt a nagymamája szeretné, inkább Bradyvel marad….A film egy musical, sok benne a zenés táncos rész, mely kalandos történetben mindenki spontán dalra fakad és táncra perdül. A koreográfiák látványosak, és a táncosok is nagyon jól mozognak. A dalok vidámak, bolondosak, dallamosak és mindig a történethez köthetőek. A Disney Csatorna vadonatúj nyári filmjében, a Tengerparti Tini Moziban McKenziet, a modern szörfös lányt Mai Mitchell alakítja. McKenzie szörfös barátját, Bradyt pedig Ross Lynch adja elő, akivel a Disney Csatorna sikersorozatának, az Austin&Ally egyik főszereplőjeként, Austin Moonként is találkozhattunk már. Ross három testvérével és legjobb barátjával alapították meg bandájukat az R5 zenekart, amelyet a Hollywood Records le is szerződtetett. A filmben a napbarnított szörfös srác szerepét Garett Calyton játssza, akivel már számos kedvelt Disney produkcióban is láthattunk, mint például az Indul a Risza. Olyan színdarabokban játszott, mint a High School Musical 2, a Pán Péter vagy a Szépség és a Szörnyeteg. A 60-as évekbeli musical másik főszereplőjét, Lelát, Grace Phipps alakítja, aki fiatal kora ellenére rengeteg filmben és sorozatban szerepelt már, mint például a Vámpírnaplók vagy a Frászkarika, ahol Colin Farellel dolgozhatott együtt. A filmben szerepelnek még ismertebb sztárok : John Deluca („Butchy”) ; Kevin Chamberlin („Dr. Fusion – Dr. Fúzió”) és Steve Valentine („Les Camembert”)
Rendező : Jeffrey Hornaday ; forgatókönyvíró : Vince Marcello, Mark Landry ; operatőr : Mark Irwin ; szereplők : Ross Lynch (Brady) ; Maia Mitchell (McKenzie Fox) ; Grace Phipps (Lela) ; John DeLuca (Butchy) ; Barry Bostwick (Poppa) ; Kevin Chamberlin (Dr. Fusion) ; Steve Valentine (Les Camembert) ; Kent Boydt (Rascal)

könyv
191015db
cd
4690db
dvd
5964db
diafilm
1517db
kotta
181db
hangoskönyv
1240db

vissza a teljes verzióra

to top