Médiatár

bordertown1_-_atkelo_a_halalba_2006_posterÁtkelő a halálba = Bordertown
2006-ban készült, szinkronizált amerikai-angol thriller, 100 perc
Forgalmazza: Budapest Film Kft.
Információhordozó: DVD

A film valós eseményeket dolgoz fel arról a gyilkosságsorozatról, ami több mint egy évtizede szedi áldozatait az észak-mexikói határváros, Juarez környékén. Az áldozatok mind szegénysorból származó fiatal munkásnők, akiket haláluk előtt megkínoznak és megerőszakolnak. Lauren Adrian egy bátor amerikai újságírónő, aki saját életét kockáztatva ered az elkövetők nyomába, hogy megpróbálja felderíteni végre az évek óta elfedett igazságot. Jennifer Lopez által játszott újságírónő találkozik is egy lánnyal, aki szerencsés módon túlélt egy ilyen támadást, és most a bűnösök megtalálásában segít neki leleplezi a tetteseket. A külső sztárriporter (Lopez) mellett a helyi lap vezetője (Antonio Banderas) is felkarolja az ügyet…Maga a történet talán azért is foghatja meg a nézőt, mert valódi eseményeken alapszik, és így az a borzasztó helyzet, ami ebben a kis városban uralkodik, még borzalmasabbá válik. A halálesetek valódiak, a közömbös rendőrség igazi, az elvetemült gyilkosok valóban léteznek…A filmben végül lelepleződik és elbukik a gonosz, ám a valóságban nem értek véget a büntetlenül hagyott lánygyilkosságok….Az Oscar-díjra jelölt rendező, Gregory Nava a szereplőválogatásnál nagy hangsúlyt fektetett a színészek származására, már a téma fontossága miatt is… A Puerto Rico-i származású Jennifer Lopez, a híres kolumbiai énekes, Juanes, és a spanyol származású Antonio Banderas csak néhány azok közül a spanyol ajkú vagy latin-amerikai színészek közül, akik a filmben felvonulnak. A szereplők közül érdemes még kitérni Martin Sheenre, aki közismert polgárjogi élharcosként hosszú évek óta kitartóan ostromolja az amerikai rendszert. Ezúttal Lopez szerkesztőségi főnökét játssza. Az elkészült művet, talán azért is érdemes megnézni, hogy ne kerüljön feledésbe ez a valóban felháborító valódi történet.
Rendező, forgatókönyvíró : Gregory Nava ; operatőr : Brian J. Reynolds, Reynaldo Villalobos ; zene: Dave Grusin ; szereplők : Jennifer Lopez (Lauren Adrian) ; Antonio Banderas (Alfonso Diaz) ; Irineo Alvarez (Domingo Zapata) ; Randall Batinkoff (Frank Kozerski) ; Sonia Braga (Teresa)

brooklyn_melyenBrooklyn mélyén = Brooklyn’s Finest
2009-ben készült, szinkronizált amerikai krimi, 140 perc
Forgalmazza: Budapest Film Kft.
Információhordozó: DVD

A film cselekménye három kilátástalan helyzetbe került rendőr pokoljárását követi végig, akik Brooklyn legsötétebb körzetében néznek szembe az erőszakkal és a korrupcióval. A három zsarunak, Eddie-nek (Richard Gere), Salnak (Ethan Hawke) és Tangónak (Don Cheadle) sosem kellett volna találkozniuk, de a sors ugyanarra a bűnügy helyszínére viszi őket. Richard Gere, mint Eddie Dugan húsz évnyi kínlódás után a nyugdíjazása előtt hét nappal a rábízott újoncok hatására próbál meg olyan rendőr lenni, amilyen addig talán még sohasem volt. Ethan Hawke, mint Salvatore “Sal” Procida, súlyos megélhetési problémákkal küzdő, nagycsaládos nyomozó. A drogellenes csoport rendőrtisztjeként vívja szélmalomharcát, miközben beteg felesége és gyerekei számára akar jobb életkörülményeket teremteni. Sal felesége: Lili Taylor, mint Angela Procida és gyermekei érdekében bármit megtesz. Sal a kábítószerosztályon lehúzott 12 évnyi kemény munkáját teszi kockára egy veszélyes magánakcióval.
Don Cheadle, mint Clarence “Tango” Butler, beépített ügynökként dolgozik, de már olyan régóta tart ez a kettős élet, hogy gyakorlatilag közelebb áll a bűnözőkhöz, mint a rendőrökhöz. A hűsége lassan jobban köti a börtönből frissen szabadult rabtársához, Caz-hez (Wesley Snipes) – aki Brooklyn egyik leghírhedtebb drog dílere – mint rendőrtársaihoz. Most felettese egy utolsó feladattal bízza meg. Börtönbe kell juttatnia bizalmasát és legjobb barátját, Cazt (Wesley Snipes). A három, saját démonaival küzdő ember hamarosan találkoznak, életútjaik egy bizonyos ponton végül összefutnak. Bár sosem kellett volna találkozniuk, de döntéseik és egy szervezett rendőrségi drograzzia ugyanarra az elátkozott bűnügy helyszínére sodorja őket… és majd megmérettettnek…A filmben szerepelnek még:Vincent D’ Onofrio, mint Carlo Sal egy ismerőse. Will Patton, mint Will Hobarts, a Tango beépített munkáját felügyelő hadnagy. Ellen Barkin, mint Smith, a Caz lebuktatására Hobarts mellé kiküldött szövetségi ügynök..
Rendező: Antoine Fuqua ; forgatókönyvíró : Michael C. Martin ; operatőr : Patrick Murguia ; zene: Marcelo Zarvos ; szereplők: Richard Gere (Eddie Dugan) ; Ethan Hawke (Sal) Don Cheadle (Tango) ; Wesley Snipes (Caz) ; Armando Riesco (George Montress);  Lili Taylor (Angela) ; Jesse Williams (Eddie Quinlan) ; Vincent D’Onofrio (Carlo) ; Ellen Barkin (Smith ügynök)

CrazyFilm1C.R.A.Z.Y
2005-ben készült, szinkronizált kanadai dráma, 127 perc
Forgalmazza: Budapest Film Kft.
Információhordozó: DVD


1960. december 25-én megszületik Zac Beaulieu, egy átlagos kertváros átlagos családjába negyedik fiúgyermekként, egy mélyen szerető anya és egy fiaira végtelenül büszke apa óvó karjaiba. Zac legkisebb fiúként az apja kedvence lesz, közös kocsikázásaik, titkos nassolásaik legszebb gyermekkori élményeivé válnak. Ám korán kiderül, hogy Zac Beaulieu más, mint a többiek, különös egyénisége akaratán kívül indít el egy törésvonalat kettejük kapcsolatában. Az évek telnek, a kamaszkori lázadásokat a Pink Floyd, a Rolling Stones és David Bowie zenéje röpíti a szárnyán. Zac élete pedig folyamatos útkeresés. Ugyanolyan erővel akarja saját magát, a vágyait és identitását megtalálni, mint amilyen kétségbeesetten próbál megfelelni az apjának…Egy hétköznapi család életén keresztül a lélek legmélyére látunk, ahol a kisszerű és a felemelően magasztos jellemvonások egymás mellett élnek. Jean-Marc Vallée rendező lebilincselő filmjében a humor, a zene és az érzelmek forgatagából kiemelkedik az emberi természet, a maga ellentmondásokkal teli mivoltában.
Rendező: Jean-Marc Vallée ; forgatókönyvíró : Jean-Marc Vallée, Francois Boulay ; zeneszerző:  David Bowie ; operatőr: Pierre Mognot ; szereplők : Michel Cóte (Gervais Beaulieu) ; Marc-André Grondin (Zachary Beaulieu) ; Danielle Proulx (Laurianne Beaulieu) ; Maxime Tremblay (Christian Beaulieu) ; Pierre-Luc Brillant (Raymond Beaulieu) ; Alex Gravel (Antoine Beaulieu) ; Félix-Antoine Despatie (Yvan Beaulieu) ; Natasha Thompson (Michelle) ; Émile Vallée (Zachary Beaulieu, gyerekként)

camille1
Camille = Camille redouble

2012-ben készült, szinkronizált francia vígjáték, 115 perc
Forgalmazza : ADS Service Kft.
Információhordozó : DVD

Camille és Eric még középiskolás korukban szeretnek egymásban. Az iskolát befejezve összeházasodnak és egy gyermekük is születik. Házasságuk azonban huszonöt év elteltével szétesni látszik, Eric egy fiatalabb nőért elhagyja családját. Camille kétségbeesésében egy szilveszteri buli alkalmával annyi alkoholt iszik, amitől kómába esik. A kórházban azonban már tizenhat éves önmaga ébred fel, elhunyt szülei újra életben vannak és neki újra iskolába kell járnia, ahol természetesen újra találkozik Erickel. A tinédzser Camille tudatában későbbi életében elkövetett hibáival- megpróbálja életét máshogy alakítani: szüleivel kedvesen viselkedik, Eric iránt érzett vonzalmát pedig megpróbálja elnyomni, hogy felnőtt korának keserűségeit nem keljen újra éreznie.
Rendező : Noémie Lvovszky ; forgatókönyvíró : Noémie Lvovsky, Florence Seyvos, Maud Ameline ; operatőr : Jean-Marc Fabre ; szereplők : Noémie Lvovsky (Camille Vaillant) ; Samir Guesmi (Éric) ; Judith Chemla (Josepha) ; India Hair (Alice) ; Yolande Moreau (Camille anyja) ; Michel Vuillermoz (Camille apja) ; Denis Podalydes (Alphonse)

FelejtésFelejtés = The Forgotten
2004-ben készült, szinkronizált amerikai thriller, 91 perc
Forgalmazza : Fórum Home Entertainment Hungary Kft.
Információhordozó : DVD

Telly (Julianne Moore) igyekszik túlélni azt, amit nem lehet: egy repülőgép-szerencsétlenég során elveszítette 8 éves kisfiát. A pszichológus (Gary Sinise), aki a legtöbbet segített neki, feladja a küzdelmet: bevallja a nőnek, hogy emlékeiből és fájdalmából semmi sem igaz: sosem volt gyereke és így az nem is halhatott meg – mindez csupán az ő agyában létezett. Ezzel a tudattal még nehezebb együtt élni, mint a gyásszal. Majd, amikor találkozik fia egyik barátnőjének az apjával, Ash-sel, a volt hokibajnokkal, kiderül, hogy a férfi is ugyanezzel a felkavaró helyzettel küszködik. Meggyászolta a gyerekét, majd nem sokkal később rá kellett jönnie, nem is volt soha apa. Telly teljesen összezavarodik, de gyanakodni kezd. Szeretné végre tudni, mi az igazság. Szeretné tisztán látni, hogy ki hazudik neki és ki mond igazat. A két szülő elhatározza, hogy együtt kiderítik az igazságot.
Rendező: Joseph Ruben ; forgatókönyvíró : Gerald Di Pego ; operatőr : Anastas N. Michos ; zene: James Horner ; szereplők : Julianna Moore (Telly Paretta) ; Dominic West (Ash Correll); Gary Sinise (Dr. Jack Munce) ; Alfre Woodard (Anne Pope nyomozó) ; Linus Roache (Egy barát) ; Christopher Kovaleski (Sam) ; Matthew Pleszewicz (Sam, ifjon) ; Anthony Edwards (Jim Paretta) ; Jessica Hecht (Eliot)
.
Sabrina1_movieSabrina
1995-ben készült, amerikai romantikus vígjáték, 122 perc
Forgalmazza : Select’86 Kft.
Információhordozó : DVD

Sabrina, a Larrabee család sofőrjének lánya visszatér Párizsból Amerikába. A rút kiskacsából gyönyörű hölgy lett: a család legfiatalabb férfi tagja első pillantásra bele is szeret. Ám épp házasodni készül, ezért a szülőket aggállyal tölti el a váratlan fordulat. A fiú bátyja, Linus Larrabee, az elfoglalt pénzmágnás, aki a család pénzügyeinek és vállalkozásának legfőbb szervezője határidőnaplójában neki nincs idő a szerelemre. Mégis úgy dönt, hogy udvarolni kezd Sabrinának, amikor az aranyifjú öccse, David és a sofőr lánya, Sabrina között kialakuló kis románc veszélyeztetni látszik Linus egyik gondosan megszervezett üzleti tervét. Így szakít magának némi időt egy kis ármánykodásra, azzal a szándékkal, hogy majd ejti a lányt, ha az üzlet megköttetett, hogy az öccse ne mondja le az esküvőjét. Csapni kezdi a szelet Sabrinának. Ám a szerelem fura dolog. Ember tervez, Ámor végez… A film alapjául az 1954-es, azonos című film szolgált, amely pedig Samuel A. Taylor Sabrina Fair című színdarabjának adaptációja. A címszerepet Julia Ormond játssza, a kegyeiért versengő testvérpárt pedig az alakításáért Golden Globe-díjra jelölt Harrison Ford és az első moziszerepében látható Greg Kinnear. A film zenéjét John Williams szerezte, Oscar-, Golden Globe- és Grammy-díjra jelölt betétdalát, a „Moonlight”-ot Sting adja elő.
Rendező : Sydney Pollack ; író: Samuel A. Taylor ; forgatókönyvíró : David Rayfiel, Benedek Barbara ; zeneszerző: John Williams ; operatőr : Giuseppe Rotunno ; zene: Sting ; szereplők : Harrison Ford (Linus Larrabee) ; Julia Ormond (Sabrina Fairchild) ; Greg Kinnear (David Larrabee) ; Nancy Marchand (Maude Larrabee) ; John Wood (Fairchild) ; Richard Crenna (Patrick Tyson) ; Angie Dickinson (Mrs. Ingrid Tyson) ; Lauren Holly (Elizabeth Tyson) ; Fanny Ardant (Irčne)
….
sanctum2Sanctum
2011-ben készült, amerikai-ausztrál kalandfilm, 108 perc

Forgalmazza: Pro Video Film & Distribution Kft.
Információhordozó : DVD

A történet egy hatalmas barlangrendszer feltárását végző expedícióról szól. A tapasztalt búvároktató, Frank McGuire fedezte fel a gyönyörű Esa’ala barlangrendszert, aki éppen egy búvár-csoportot visz az ismeretlen és rendkívül veszélyes mélybe, amikor trópusi vihar tör ki. A nyomában lezúduló vízáradat megakadályozza, hogy a barlang bejáratán át kijussanak, így más tervet kell kitalálnia. Vele van a fia, Josh, az expedíciót finanszírozó milliárdos, Carl Hurley, valamint Carl barátnője, Victoria és Crazy George. Mielőtt elfogy a levegőkük, utat kell találniuk a víz alatti labirintusban, meg kell küzdeniük a tomboló vízzel, az életveszélyes tereppel és az egyre jobban elharapózó pánikkal. A búvároknak, így a túléléséértnemcsak az anyatermészettel kell megküzdenuük, hanem az emberi természettel is. Vajon a szereplők átvészelik-e a helyzetet, vagy örökre a mélység foglyai maradnak?… A Sanctum látványvilágát tekintve mindenképp a legjobbak közé tartozik, ami persze nem csoda, hiszen ezen izgalmas thriller elkészítésében a készítők között ott volt a háromszoros Oscar-díjas James Cameron is. A mexikói és ausztrál forgatási helyszínek segítették megjeleníteni a lenyügöző látványul szolgáló térhatást a vizes jeleneteket, barlangrendszerek mélységeit. Feledhetetlen pillanat, mikor a film kezdetén először megpillantjuk a hatalmas barlang száját. Készülj egy lélegzetelállító utazásra a föld gyomrában!

Rendező : Alister Grierson ; forgatókönyvíró : John Garvin, Andrew Wight ; operatőr : Jules O’Loughlin ; szereplők: Richard Roxburgh (Frank) ; Ioan Gruffudd (Carl Hurley) ; Rhys Wakefield (Josh) ; Allison Cratchley (Judes) ; Christopher Baker (J.D.) ; Cramer Cain (Luko) ; Alice Parkinson (Victoria)

soulkitchenSoul Kitchen
2009-ben készült, szinkronizált német vígjáték, 99 perc
Forgalmazza: Budapest Film Kft.
Információhordozó: DVD

A film főhőse a német-görög Zinos, a séf, aki Hamburg külvárosában üzemelteti lepukkant kis kocsmáját, a Soul Kitchen-t. A lepusztult raktárnegyedben a középszerű étterem, „Soul Kitchen” vendégköre nagyjából állandó, a hozzá betérők leginkább a kellemes környezetért és az alacsony árakért esznek nála, mintsem az ízes falatokért. Zinos miközben minden erejét megfeszítve küzd azért, hogy életben tartsa az éttermét, barátnője, Nadine, elhagyja,aki bejelenti, hogy Sanghajba utazik. A hősszerelmes Zinos mindent megtenne, hogy utána repüljön, ezért úgy dönt, hogy követi a lányt Kínába de az élet keresztbe tesz neki. A kocsmatulajdonos Zinos-t balszerencsék sorozata sújtja. Bátyja, Ilias a sittről szabadulván a nyakába varrja magát, lassacskán törzsvendégei is faképnél hagyják, az üzlet csődbe megy, rászáll az adóhatóság, s mikor végre kikecmeregne a gondokból, porckorongsérvet kap. Ám még innen is fel lehet állni. Sérvét a szépséges masszőr lány, Anna elkezdi gyógyítgatni, majd egy munkanélküli török szakáccsal szövetkezve Zinos égett olajszagú lokálja menő hellyé futja ki magát. Zinos, miközben minden erejével azon van, hogy Németországot és minden gondját hátrahagyva kövesse barátnõjét Shanghaiba, addig ez idő alatt egyre népszerûbbé válik a kis kocsmája, „ Soul Kitchen” a remek ételek és hangulatos koncerteknek köszönhetõen.
Rendező : Fatih Akin ; forgatókönyvíró : Fatih Akin, Adam Bousdoukos ; operatőr : Rainer Klausmann ; szereplők: Adam Bousdoukos (Zinos Kazantsakis) ; Moritz Bleibtreu (Illias Kazantsakis) ; Anna Bederke (Lucia Faust) ; Pheline Roggan (Nadine Krüger) ; Birol Ünel (Shayn Weiss) ; Udo Kier (Jung) ; Wotan Wilke Möhring (Thomas Neumann) ; Gryllus Dorka (Anna Mondstein)

tavasz-romaban3Tavasz Rómában = The Roman Spring of Mrs. Stone 

1961-ben készült, amerikai romantikus, feliratos filmdráma, 103 perc
Forgalmazza : Pro Video Film Distribution Kft.
Információhordozó : DVD

Az özvegy Karen Stone dúsgazdag és gyönyörű, színésznői sikerei azonban már csak emlékek. Egyedül él luxuslakásában, amelynek ablakai a római lépcsőkre, romantikus találkák helyszínére néznek. Várakozik, míg egy napon be nem mutatják neki a jóképű Paolót… A Tennessee Williams kisregényéből készült filmben, amelyet a Broadway egyik nagy öregje, José Quintero rendezett, a gazdag özvegyet az Oscar-díjas Vivien Leigh, ifjú szeretőjét pedig a szintén Oscar-díjas Warren Beatty alakítja. A főszereplők kiváló kettősét a Karen éles eszű barátnőjét megformáló Coral Browne és az Oscar-díjra jelölt Lotte Lenya erősíti tovább, aki a pénzért párokat összehozó grófnőt játssza…
Rendező : Jose Quintero ; író: Tenessee Wiliams ; forgatókönyvíró: Gavin Lambert, Jan Read ; zeneszerző: Richard Addinsell ; operatőr  :Harry Waxman ; szereplők: Vivien Leigh (Karen Stone) ; Warren Beatty (Paolo di Leo) ; Lotte Lenya (Contessa) ; Coral Browne (Meg) ; Jill St. John (Barbara Bingham)

tukrom1Tükröm, Tükröm = Mirror Mirror
2012-ben készült, amerikai fantázia-mesefilm, 106 perc
Forgalmazza : Select’86 Kft
Információhordozó: DVD

….
Az egyedi látásmódú rendező, Tarsem Singh (A sejt, Zuhanás, Halhatatlanok) ezúttal a klasszikus Hófehérke-történetet álmodta újra a mozivásznakra. Az ismert Hófehérke-történetet feldolgozó film egy mese a mesében megoldással kezdődik: a gonosz mostohát alakító Julia Roberts duruzsolja a fülünkbe a cselekmény előzményeit, amelyek lenyűgöző animáción elevenednek meg. …A gonosz királynő (Julia Roberts) megfosztja jogos örökségétől az árva hercegnőt, Hófehérkét (Lily Collins), hogy ő maga uralkodhasson a királyságban a jóképű Alcott herceg (Armie Hammer) oldalán. Hófehérke szépsége azonban megbabonázza a herceget, aki rögvest beleszeret. Dühében a királynő száműzi a fiatal lányt a sötét erdőbe, ahol reményei szerint egy emberevő szörnyeteg gyomrában köt majd ki. A talpraesett hercegnő azonban szövetkezik hét lelkes, lázadó törpével, hogy visszakövetelje magának a trónt, elűzze a gonoszt és visszaállítsa a rendet a birodalomban. A kalandokban, humorban, árulásban, romantikában és látványokban bővelkedő tündérmese remekül ötvözi a családi szórakoztatást a Tarsem eddigi filmjeire is jellemző extravagáns látványvilággal. A (javarészt számítógépes grafikával létrehozott) díszletek és kosztümök egyszerűen lélegzetelállítók. A mostoha ruhakölteményei, a násznép színes serege, a palota berendezése, vagy akár a hét törpe magasságát ötletesen megnövelő szerkentyű, mind-mind döbbenetes látvány, és ezúttal nincs mit panaszkodni a sok cicomán. A sötétebb részek is hatásosak, a varázstükröt például egy egészen egyedi, hátborzongató megoldással elevenítik meg, de amikor fekete mágiára kerül a sor, és két marionett bábu változik gyilkos szörnyeteggé, az is lenyűgöző. És még egy búcsúajándékot is kapunk a bollywoodi ihletésű, végtelenül aranyos finálé formájában.
Rendező :Tarsem Singh ; író: Jacob Ludwig Karl Grimm, Wilhelm Carl Grimm ; forgatókönyvíró : Melissa Wallack, Jason Keller ; zeneszerző : Alan Menken; operatőr : Brendan Galvin ; szereplők: Julia Roberts (Gonosz királynő) ; Lily Collins (Hófehérke) ; Armie Hammer (Andrew Alcott herceg) ; Sean Bean (A király) ; Nathan Lane (Brighton) ; Mare Winningham (Baker Margaret) ; Michael Lerner (Báró) ; Martin Klebba (Hentes) ; Danny Woodburn (Grimm) ; Jordan Prentice (Napóleon) ; Arthur Holden (Nemes)

valaki más életeValaki más élete = La vie d’une autre

2012-ben készült, francia romantikus vígjáték, 94 perc
Forgalmazza: ADS Service Kft
Információhordozó: DVD

Vajon mi történik akkor, amikor egy asszony, arra ébred egy reggel, hogy több, mint egy évtized kiesett az életéből? Mi van, ha egy reggel tükörbe nézve kénytelen feltenni a kérdést, „Ez meg ki a csuda? Jó kérdés. Marie így járt. 26 évesen beleszeretett Paulba és másnap arra ébredt, hogy már válnak is. Kimaradt 15 év, amiből elveszett minden…Pedig közben anya lett, komoly üzletasszonnyá vált, kőgazdag lett. Csak éppen élni felejtett el…és önmaga lenni. A férjével tulajdonképpen nincs viszonya. A csemetéje tanárai jobban ismerik a gyerekvigyázót. Barátai nincsenek. A munkahelyén pedig még a porszemek is vigyázba vágják magukat, amikor megjelenik. Ez lett belőle 40 évesen. Egy reggelen, azonban Marie másként ébredt. Ismét szerelmes lett. Ismét huszonötnek érzi magát, mintha átaludta volna az elmúlt 15 évet. Oyan már elfeledett, kapcsolat kezdetén érzi magát, amelyben azzal a férfivel a jelenlegi házastársával együtt tekint közös jövőjük felé nagy reményekkel , akivel a jelenben éppen az utolsókat rúgja. Valójában már csak négy napja maradt, hogy visszahódítsa élete szerelmét, a férjét… Vajon a korosodó feleség, fiatal nőként, vissza tudja-e hódítani élete szerelmét? A karriertől és csillogástól megtépázott, érzelmi kapcsolatait, helyre tudja-e hozni az a régi Marie, akinek megváltozott jelene már egészen másról szól, mint az emberi kapcsolatoktól elhidegült „előző énje”. Vajon a korosodó asszony vissza tudja-e fordítani az életét? Meg tudja-e tartani rég elvesztett és most újra megtalált önmagát? A filmben feszülő kérdésekre a válaszokat Juliette Binoche prezentálja nekünk humoros vígjáték formában Mathieu Kassovitz-cal az oldalán.
Rendező : Sylvie Testud ; író : Frédérique Deghelt ; forgatókönyvíró : Sylvie Testud, Claire Lemarécha l; zeneszerző: André Dziezuk ; operatőr : Thierry Arbogast ; szereplők : Juliette Binoche (Marie Speranski) ; Mathieu Kassovitz (Paul Speranski) ; Aure Atika (Jeanne) ; Daniele Lebrun (Denise Bontant) ; Vernon Dobtcheff (Dimitri Speranski)

könyv
191015db
cd
4690db
dvd
5964db
diafilm
1517db
kotta
181db
hangoskönyv
1240db

vissza a teljes verzióra

to top