Internetszolgáltatás

Széchenyi István Városi Könyvtár közösségi internet-hozzáférést biztosít olvasói számára a Pócsi utcai főépületben és a Bánfalvi fiókkönyvtárban.

Az első emeleten található internet teremben jelenleg 4 számítógép áll rendelkezésre. A számítógépek használata 16 éves kor feletti, regisztrált vagy beiratkozott olvasók számára ingyenes.

A gyermekkönyvtárban is 4 számítógépet használhatnak a kis olvasóink.

Wi-Fi csatlakozásra beiratkozott olvasóink számára az egész épületben lehetőséget biztosítunk.

 

Szolgáltatások

Internethasználat
Nyomtatás
Szkennelés
Az egyes szolgáltatások díjtételeit a Könyvtárhasználati szabályzat 2. sz. függeléke tartalmazza.

 

Az internethasználat módja

  • Az olvasó a könyvtárosnál bejelentkezik
  • A számítógépeket érvényes könyvtári tagsággal rendelkező, 16 év feletti olvasóink önállóan vehetik igénybe. 16 év alatti olvasóink az internetes gépeket a gyermekkönyvtárban használhatják.
  • A számítógépeken az operációs rendszer és az internetböngésző telepítve van. Ezeken a programokon kívül tilos egyéb alkalmazást telepíteni, futtatni, illetve a beállításokat módosítani.
  • Ha üzemzavart észlel, kérjük jelezze a könyvtárosoknak!
  • Kérjük az általános könyvtári viselkedési szabályok betartását (tilos az étel-ital fogyasztás és a mobiltelefon használat), és a berendezések, értéktárgyak védelmét.
  • A számítógépeket tilos üzleti célú tevékenységre, törvénybe ütköző cselekményekre – különös tekintettel bizonytalan eredetű digitális formátumú hangzó- és videóanyagok, számítógépes szoftverek letöltésére –, mások munkájának zavarására vagy akadályoztatására használni. Továbbá kérjük a közízlést sértő tartalmak (pl. vallási, etnikai, politikai vagy más jellegű érzékenységet sértő, valamint pornográf oldalak) és fájlcserélő oldalak (pl. torrent) látogatásának elkerülését.
  • A szabályok megsértése a szolgáltatásból való kizárást vonja maga után.

Kellemes időtöltést kívánunk!

könyv
191015db
cd
4690db
dvd
5964db
diafilm
1517db
kotta
181db
hangoskönyv
1240db

vissza a teljes verzióra

to top